Ledende øyelegesenter i Norge | Volvat Orbita

Velkommen til Volvat Orbita Øyelegesenter – øyeundersøkelser og medisinsk behandling av øyesykdommer i Oslo, Moss, og Bergen. Med lang erfaring i bransjen og erfarne øyeleger i spissen, er vi stolte av å være en av Norges ledende øyeklinikker.

Bestill øyelegetime uten henvisning

 

Hvorfor velge Volvat Orbita Øyelegesenter?

Det er enkelt: Omsorg, trivsel, trygghet og fornøyde pasienter er hjertet av vår praksis. Klinikken vår er kjent for sin varme og trygge atmosfære. Fra det øyeblikket du går inn døren, vil du møte et hyggelig og serviceinnstilt team med et “glimt i øyet”, som står klare til å ta vare på deg og dine behov.

Tjenester vi er stolte av

Volvat Orbita Øyelegesenter tilbyr øyeundersøkelser og et bredt spekter av øyemedisinske behandlinger og operasjoner. I tillegg, gjennom vårt nære samarbeid med Argus Syn, formidler vi synskorrigerende laserbehandling og linseoperasjoner (RLE) i Oslo.

Fordelene med Helse Sør-Øst Avtale og Helseforsikring

Vi samarbeider med Helse Sør-Øst om behandling av flere ulike øyesykdommer og tilstander som

Det betyr at vi utfører ulike behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og du betaler kun egenandel som ved et offentlig sykehus. Henvisning må foreligge før time.

For pasienter som har helseforsikring, kan du benytte denne hos Volvat Orbita og dermed få dine medisinske utgifter dekket av din forsikring.

 

Konsultasjoner og behandlinger uten henvisning

Du trenger ikke henvisning fra fastlege eller optiker og vi har kort ventetid på å få time. I tillegg er vi hjelpsomme hvis du trenger øyeblikkelig hjelp og er fleksible med å finne gode løsninger hvis du har lang reisevei.

Bestill øyelegetime uten henvisning

 

Som et ledende øyelegesenter, er vi stolte over å kunne meddele at vi har en avtale med Helse Sør-Øst. Dette innebærer at vi utfører samtlige behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og at du som pasient kun betaler egenandel, akkurat som ved et offentlig sykehus.

Erfaring du kan stole på

Vårt erfarne team består av øyeleger med spisskompetanse innenfor ulike øyesykdommer og – kirurgi. Sammen med vårt øvrige medisinske helsepersonell, sikrer dermed Volvat Orbita deg trygg og optimal behandling av et godt samstemt team.

Bestill øyelegetime uten henvisning