Behandling av tunge øyelokk

Sliter du med tunge eller hengende øyelokk? Få svar på dine spørsmål og den beste behandlingen hos Volvat Orbita Øyelegesenter.

Hva skyldes tunge øyelokk?

Tunge øyelokk kan skyldes flere faktorer, men den vanligste årsaken er svekkelse av løftemusklene i øyelokket. Dette kan føre til at øyelokket henger lavere enn normalt. Andre faktorer, som overskudd av hud og fett, kan også bidra til problemet. Vår erfarne team av øyeleger vil utføre grundige undersøkelser for å fastslå årsaken til dine tunge øyelokk og gi deg den mest hensiktsmessige behandlingsplanen.

 

Hvordan bli kvitt tunge øyelokk?

Nedsunket øyelokk og øyebryn, også kjent som ptose, kan påvirke din livskvalitet. Det kan føre til redusert sidesyn, hodepine, kronisk tretthet, og en følelse av tyngde. For noen er det også en kosmetisk bekymring. Hos Volvat Orbita Øyelegesenter gir vi grundig utredning og vurderer om ptosekirurgi er riktig for deg.

 

Ptosekirurgi hos Volvat Orbita Øyelegesenter

Behandling av tørre øyne kan variere avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av plagene. Volvat Orbita Øyelegesenter tilbyr omfattende utredning og behandling for tørre øyne. Vi har avtale med Helse Sør-Øst for utredning og behandling av tåreveisproblematikk, noe som betyr at vi utfører behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten. Som pasient trenger du kun å betale egenandel (barn behandlet kostnadsfritt), på samme måte som ved et offentlig sykehus. Vi er stolte av vår korte ventetid og har erfarne øyeleger med lang erfaring.

 

Ptosekirurgi – Prosessen

Ptosekirurgi er en dagkirurgisk prosedyre som utføres av erfarne øyeleger. Inngrepet utføres vanligvis under lokalbedøvelse med etterfølgende bruk av smertestillende (ved behov) og kalde kompresser. Inngrepet gir minimalt synlige arr. Noe hevelse og blålig hud kan forventes i løpet av 1-2 uker etter operasjonen.

 

Kan man få dekket operasjon av tunge øyelokk?

Volvat Orbita Øyelegesenter har inngått avtale med Helse Sør-Øst og har muligheten til å
behandle pasienter på vegne av det offentlige helsevesenet. Er du allerede ferdig utredet for ptose og har behov for behandling, dekkes dette gjennom vårt samarbeid med Helse Sør-Øst. Henvisning fra annen øyelege må foreligge i forkant.

 

Volvat Orbita Øyelegesenter – din partner for øyebehandling

Hos Volvat Orbita Øyelegesenter kan du forvente kort ventetid, lang erfaring og behandling av erfarne øyeleger. Ta det første skrittet mot å gjenopprette synsklarheten og selvtilliten din ved å kontakte oss i dag for en grundig vurdering av dine øyeutfordringer. Vi er her for å hjelpe deg med å se verden klarere.

Bestill øyelegetime uten henvisning