Øyelokkoperasjon

 Øyelokkoperasjon

Hos enkelte kan det bli så mye overskudd av hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet. En øyelokkoperasjon vil kunne gi betydelig bedring av denne tilstanden

 

Når vi blir eldre blir huden og underhuden i ansiktet mindre elastisk . Vi får rynker. De første rynkene dukker som regel opp området rundt øynene og på øyelokkene. Mange mennesker får etter hvert så mye ekstra hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet.

I enkelte tilfeller er det ønskelig med en korreksjon av øvre øyelokk.

En enkel operasjon av øyelokkene vil rette opp problemene. Man får godt utsyn og man ser mer opplagt og pigg ut. Det er likt fordelt mellom menn og kvinner å få overskudd av hud på øyelokkene. Øyelokkplastikk er en av de vanligste utførte plastiske operasjoner.

Når vi gjør blepharoplasty eller øyelokkplastikk fjerner vi overflødig hud og fettvev, slik at øyelokket får riktig lengde og spenst. Øynene er en viktig del av ansiktet og kalles ofte “sjelens speil”. Øyelokkoperasjoner gir derfor stor estetisk gevinst og man får et mer åpent, kvikt og ungdommelig utseende. Man vil oppleve økt velvære både på grunn av bedre funksjon og ved gleden av å se bra ut. For dem som bruker sminke vil det i tillegg bidra til at øyesminken er lettere å påføre, samt sitter som den skal.

Hva skjer i forbindelse med en øyelokkoperasjon?

Forut for behandlingen vil øyelegen undersøke deg og vurdere din situasjon. Det legges en plan for hvordan operasjonen skal gjøres, slik at vi oppnår et godt resultat. Du får også informasjon om inngrepet og hva du må ta hensyn til i etterkant av operasjonen.

Vanligvis tar operasjon på øvre øyelokk omkring en time. Operasjonen utføres i lokalbedøvelse.

Vi fjerner stingene etter ca. en uke. Du kan bli litt hoven og huden rundt øynene kan få litt blålig misfarging i noen dager etterpå.

Våre sykepleiere og leger er opptatt av din sikkerhet, at du skal føle deg komfortabel og hele tiden bli informert om hva som gjøres under prosessen. Vi er opptatt av å gi våre pasienter den gode totalopplevelsen både før, under og etter behandling.

Hvorfor utføre øyelokkoperasjon hos Volvat-ORBITA øyelegesenter?

Volvat-ORBITA øyelegesenter er kjent for profesjonell, hyggelig og god pasientbehandling. Vår øyelege har lang erfaring innen operasjon av øyelokk.

Bestill øyelegetime uten henvisning