Øyelege i Oslo

Velkommen til Volvat Orbita Øyelegesenter – øyeundersøkelser og medisinsk behandling av

øyesykdommer i Oslo. Med lang erfaring og øyeleger med bred kompetanse, er vi stolte av å være en av Norges ledende øyeklinikker. 

Hvorfor velge Volvat Orbita Øyelegesenter Oslo?

På Volvat Orbita Øyelegesenter i Oslo, prioriterer vi dine behov og din helse. Vår erfarne og kunnskapsrike stab er dedikert til å gi deg den omsorgen og tryggheten du fortjener.

En av de store fordelene ved å velge oss er at du ikke trenger henvisning fra fastlege eller optiker. Vi forstår viktigheten av rask behandling, og derfor har vi arbeidet for å sikre minimal ventetid for våre pasienter. Enten du trenger en rutinekontroll eller øyeblikkelig hjelp, er vårt team her for å assistere deg.

Volvat Orbita har også avtale med Helse Sør-Øst. Dette betyr at vi tilbyr en rekke øyebehandlinger som en del av det offentlige helsevesenet. Du vil kun betale en egenandel, akkurat som du ville gjort på et offentlig sykehus.

For pasienter med helseforsikring, kan du trygt benytte deg av denne hos oss, og få medisinske utgifter dekket av forsikringen.

Hos Volvat Orbita Øyelegesenter i Oslo, er vi dedikerte til å gi deg den beste øyehelsetjenesten, tilpasset dine behov. 

Lokasjon og fremkommelighet

Adresse: Borgenveien 2A, 0370 Oslo

Parkering: Stor parkeringsplass i tilknytning til bygget på Majorstuen.

Volvat Orbita Øyelegesenter er plassert sentralt i Oslo med enkel tilgang, både med bil og kollektivtransport. 

Reiser du med bil til Volvat Orbita Oslo? 

Orbita Øyelegesenter i Oslo er lett tilgjengelig via Ring 2 og Ring 3. Fra Majorstuen, følg Sørkedalsveien mot Smestad, og du vil finne Volvat Medisinske Senter på høyre side. Kommer du fra Smestad, får du senteret på din venstre side.

Reiser du med kollektivtransport til Volvat Orbita Oslo?

Du har flere alternativer dersom du reiser til oss med kollektivtransport. Ta T-banelinje 3 til Kolsås eller linje 2 til Østerås, og gå av på Borgen stasjon. Derfra er det en kort gåtur tilbake mot Majorstuen, hvor du vil se Volvat Medisinske Senter på venstre side. Alternativt kan du ta T-bane linje 1 til Frognerseteren, gå av på Frøen stasjon, og følge skiltingen til senteret. Det er også busstilbud med linje 28 til Fornebu og linje 45 til Voksen Skog, som stopper ved Volvat holdeplass, rett utenfor senteret.

 

Tjenester vi er stolte av

Volvat Orbita Øyelegesenter Oslo tilbyr øyeundersøkelser og et bredt spekter av øyemedisinske behandlinger og operasjoner. I tillegg, gjennom vårt nære samarbeid med Argus Syn, formidler vi synskorrigerende laserbehandling og linseoperasjoner (RLE) i Oslo. Les mer om våre behandlinger her.

 

Erfaring du kan stole på

Vårt erfarne medisinske team i Oslo består av øyeleger, også tilknyttet universitetssykehus, med spisskompetanse innenfor ulike øyesykdommer og – kirurgi. Sammen med vårt øvrige medisinske helsepersonell, sikrer Volvat Orbita deg en trygg og optimal behandling.

 

Ofte stilte spørsmål

Søk etter klinikker med erfarne øyeleger, gode pasientanmeldelser, og et bredt spekter av tjenester.

 

Symptomer varierer, men inkluderer ofte synsforstyrrelser, øyeirritasjon, og lysfølsomhet.

 

Regelmessige øyeundersøkelser og beskyttelse mot UV-stråling er nøkkeltiltak.

 

En øyelege er medisinsk utdannet for å diagnostisere og behandle øyesykdommer, mens en optiker primært fokuserer på synstesting og briller.

 

Snakk med fastlegen din om øyeproblemer for å vurdere behovet for henvisning til øyelege.

 

Voksne bør ha en øyeundersøkelse minst hvert andre år, mens eldre og de med risiko for øyesykdommer bør gå årlig.

 

Tidlig oppdagelse gjennom regelmessige undersøkelser og moderne diagnostiske verktøy er essensielt for effektiv behandling.

Bestill øyelegetime uten henvisning